چرا باید از پسوردهای قوی تر استفاده کنیم

امروزه دستگاههای موبایل بهویژه تلفنهای هوشمند دنیای ما را شکل دادهاند و با توجه به نقش تأثیرگذار اینترنت، ما بیشتر وقتمان را با این دستگاهها سپری میکنیم. علاقه و نیازی که ما به این دستگاهها داریم باعث شده که قفل کردن این دستگاهها با پسورد قوی و پیچیده که مدام آنها را تغییر بدهیم بسیار حیاتی باشد.
منظور از پیچیده این نیست که پسوردها آنقدر پیچیده باشند که حتی نتوانیم آنها را حفظ کنیم. چه در منزل باشید یا محل کار قفل کردن دستگاهتان با پسورد قوی مثل یک کلید امنیتی قوی برای قلمروی شخصی و یا اداری شماست!
امروزه داشتن بیشتر از یک دستگاه موبایل کاملاً عادی است. ما برای سادهتر شدن کارمان از یک پسورد برای تمام دستگاهها استفاده میکنیم؛ پسوردی ساده که به خاطر سپردنش آسان بوده و بتوان آن را با سایر اعضای خانواده به اشتراک گذاشت تا از آن استفاده کنند.
چون این طرز فکر را داریم که به هر حال این افراد، اعضای خانواده ما هستند و اجازه دارند که به دستگاه شخصی ما دسترسی داشته باشند؛ اما بهتر است برای امنیت دستگاه و امنیت شخصی خودمان اهمیت قائل باشیم؛ بخصوص در رابطه با دستگاههای مورد استفاده در محیط کار دقت کنید که هرگز پسوردتان را در اختیار کسی قرار ندهید. ممکن است این کار به شغل و اعتبارتان خدشه وارد کند.
بیشترین و مهمترین اشتباهات امنیتی که کاربران خانگی مرتکب میشوند:
- استفاده از یک پسورد مشترک برای تمام دستگاهها
- پسوردها معمولاً ساده هستند و شامل نام افراد، حیوانها یا چیزهایی هستند که بیشتر از همه دوست داریم.
- خیلی وقتها برای افزایش طول و قدرت پسورد، سال تولد را در آن اضافه میکنیم.
- معمولاً این دیدگاه را داریم که میتوانیم به اعضای خانواده، دوستان و هر کسی که میشناسیم امکان دسترسی به دستگاه شخصیمان را بدهیم. یکی از دلایل استفاده ما از پسوردهای ساده این است که باعث میشود دسترسی به دستگاه شخصیمان برای دیگران آسانتر شود.
- اکثر ما به فعالیت در شبکههای اجتماعی مثل فیسبوک، توییتر، جیمیل و سایر کانالهای اجتماعی علاقهمند هستیم. همچنین عادت داریم که برای تمام اکانتهای آنلاینمان از یک پسورد استفاده کرده و حتی وقتی قرار است از کامپیوترمان خیلی دور شویم، از حسابمان خارج نمیشویم.
- در رابطه با بانکداری آنلاین عموماً تمرکز ما استفاده از مزایای این سیستم است تا ایمن کردن این حسابها با استفاده از پسوردهای قوی و داشتن آنتیویروسی که بتواند از تمام تراکنشهای آنلاین ما محافظت کند.
- معمولاً ما برای همه اکانتهای آنلاینمان یک داکیومنت یا یادداشت مجزا در دستگاهمان داریم که در آن نام کاربری و پسورد همه این اکانتها ذخیره شده است.
- معمولاً به ندرت به تغییر پسوردمان فکر میکنیم مگر این که به هر دلیلی به دستگاهمان نفوذی صورت گرفته باشد یا اکانتهای آنلاینمان هک شده باشند.
- معمولاً وقتی از کامپیوترمان استفاده نمیکنیم آن را روشن گذاشته و اتصال آن به اینترنت را قطع نمیکنیم.
خیلی از ما نسبت به امنیت پسورد آگاهی نداریم. در ادامه اقدامات احتیاطی مهمی را که باید حتماً از آنها پیروی کنید، ذکر خواهیم کرد:
- هر دستگاهی باید یک پسورد متفاوت داشته باشد: در حال حاضر موبایلهای هوشمند مجهز به انواع مکانیزمهای قفل صفحه هستند (PIN، الگو، پسورد، قفل صوتی و غیره). در رابطه با پسورد و PIN از بکار بردن رمزهایی مثل ۱۲۳۴ یا ۵۶۷۸ و یا سال تولد خودتان و عزیزانتان خودداری کنید چون حتی یک فرد بیتجربه و غیرحرفهای هم توانایی هک کردن چنین رمزهایی را دارد.
- نباید پسوردتان را با اعضای خانواده یا عزیزانتان به اشتراک بگذارید. در واقع شما باید از اطلاعات شخصی خودتان در برابر همه حتی اعضای خانوادهتان محافظت کنید.
- تمام اکانتهای آنلاین باید پسوردهایی متفاوت و منحصربفرد داشته باشند. هرگز با استفاده از یک پسورد عمومی کلی برای تمام اکانتها، کار هکرها را برای دسترسی به ایمیل، حسابهای بانکی و شبکههای اجتماعیتان آسان نکنید.
- هرگز پسوردها و سایر اطلاعات اکانتهای آنلاین خودتان را روی داکیومنت یا کاغذ یادداشت نکنید. هکرها از هر راهی برای بدست آوردن پسورد شما استفاده میکنند. سعی کنید حافظهتان را به روشهای مختلف تقویت کنید تا نیازی به یادداشت کردن پسوردها نداشته باشید.
- ایده اصلی برای داشتن پسوردهایی پیچیده، قوی و غیر دائم این است که ما امروزه در دنیای آنلاین زندگی میکنیم و این دنیای آنلاین در برابر انواع حملاتی که توسط ویروسها، کرمها، تروجانها و سایر خطرات مخرب موجود در اینترنت صورت میگیرند، بسیار آسیبپذیر است.
- از پسوردهایی آسان اما پیچیده استفاده کنید. مثلاً میتوانید یکی از رویدادهای زندگی خودتان مثل ” my first child was born at Delhi hospital at 7.45 pm” (اولین فرزند من در بیمارستان دهلی در ساعت ۷:۴۵ عصر به دنیا آمد) را انتخاب کرده و با استفاده از آن یک پسورد بسازید مثل [email protected]. جالب اینجاست که هک کردن چنین پسوردی حدود ۴۸۰۲۶۳ سال زمان میبرد!
- همیشه برای تهیه آنتیویروسی خوب که از اکانتهای آنلاین و کامپیوترتان محافظت کند، سرمایهگذاری کنید. همچنین مدام بررسی کنید که دستگاههای دیجیتالتان بروز بوده و جدیدترین آپدیتهای امنیتی روی آنها نصب شده باشد. بهتر است قابلیت بروز رسانی خودکار را همیشه فعال نگه دارید.
در نهایت، وقتی کارتان با کامپیوتر یا لپتاپ تمام میشود، فراموش نکنید که حتماً آن را خاموش کنید. وقتی میخوابید اجازه بدهید که کامپیوترتان هم استراحت کند! همچنین وقتی از وای فای یا بلوتوث استفاده نمیکنید، آنها را غیرفعال کنید. قطعاً تمایلی ندارید که هکرها راهی برای نفوذ به دستگاه شما داشته باشند.
مطالب زیر را حتما بخوانید:

سوءاستفاده هکرها از آسیب پذیری های اینترنت اشیا IOT
گزارشی با عنوان «رونمایی از تهدیدات اینترنت اشیا در بازارهای زیرزمینی مجرمان سایبری» منتشر شده که حاوی اطلاعات جالبی درباره مجرمان سایبری است که تجهیزات اینترنت اشیا را هدف حملات خود قرار میدهند. در این گزارش، پیشبینیهایی هم در خصوص...

آپارتمان لاکچری در پاسداران
۱. آپارتمان واقع در بوستان های پاسداران تیکه وسط ۲. آپارتمان شمالی ، در ۵ طبقه ی دو واحدی ۳.این واحد جنوبی و رو آفتاب است. ۳. متراژ ۱۴۶ متر در طبقه سوم ۴.غرق در نور ۵. سه خواب وسیع...

هکرها به دوربین های نظارتی منازل دسترسی پیدا می کنند
یک گروه هکری پس از دسترسی به دوربین های نظارتی منازل، آنها را هک کرده و عکس ها و فیلم هایشان را برای فروش در دسترس عموم قرار داده است. گزارش ها نشان می دهد این گروه برای انجام حملات...

تهدیدات امنیت سایبری در سال ۲۰۲۱
در طول یک دهه گذشته فناوری های دیجیتالی در بسیاری از صنایع و بخش ها از جمله زیرساخت های کسب و کاری نفوذ کرده و ارتباط بین محصولات، فرایندها و سرویس ها نیز افزایش زیادی یافته است. به ترکیب راهبردهای...

سئو و بهینه سازی سایت برای طراحی سایت فروشگاهی و طراحی سایت گردشگری
در این مقاله به موضوع سئو سایت و بهینه سازی سایت برای طراحی سایت اعم از طراحی سایت فروشگاهی و طراحی سایت گردشگری پرداخته خواهد شد. سئو (SEO) یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو، به منظور بهبود عملکرد سایت شما براساس استاندارهای موتورهای جستجو...

چرا یک شرکت نیاز به طراحی سایت دارد؟
طراحی سایت آمل طراحی سایت حرفه ای با سئو همراه با آموزش، پشتیبانی | آماردوب در این مقاله تلاش می کنیم که شما را با طراحی سایت برای شرکت ها آشنا نماییم و بررسی های لازم در زمینه های مختلف...

خبرهای دروغین (فیک نیوز) رتبه یک دنیا
یکی از مهمترین جرایم سایبری در سطح جهان، انتشار خبرهای جعلی و کذب است. بر اساس یک نظرسنجی در خصوص مخاطره جهانی (World Risk Poll) که توسط بنیاد خیریه انگلیسی با نام “Lloyd’s Register” انجام شده است حدود ۷۰ درصد...

افشاء اطلاعات ذخیره شده در آمازون AWS
خبرهای جدید حاکی از آن است که حدود ۳ میلیون فایل یک شرکت آمریکایی که حاوی تصاویر احراز هویت زیست سنجی و کارت های شناسایی کاربران می باشند، افشا شده است. پس از انجام بررسی های لازم مشخص شد که...

طراحی ربات معاملات طلا
طراحی ربات معاملات حرفه ای طراحی اتاق معاملات طراحی ربات معامله گر ساخت ربات معامله گر طلای آبشده 09120393487 تماس بگیرید فولترین ربات جهت گروه معاملات طلای آبشده 02128423487 برنامه نویسی انواع ربات معامله گر بیت کوین و طلا و...
قوانین ارسال دیدگاه در سایت
- چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
- چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
- چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
- چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
- چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.
Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/ddbjkbmb/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 12
Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/ddbjkbmb/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 12